Eszközbeszerzés a Fe-Ge 2006. Kft-nél a GINOP_PLUSZ-1.2.2-22 - Magyar Falu Vállalkozás-újraindítási Program nyertes pályázat keretein belül

FE-GE 2006. Építőipari és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság vissza nem térítendő támogatást nyert a GINOP_PLUSZ-1.2.2-2 -Magyar Falu Vállalkozás-újraindítási Program pályázat keretein belül eszközbeszerzési projektje megvalósításához. A pályázat olyan mikrovállalkozások tervezett fejlesztéseit támogatja, amelyek 5000 főnél alacsonyabb lakosságszámmal rendelkező településeken valósítják meg projektjeiket.

A pályázat azonosító kódja GINOP_PLUSZ-1.2.2-22-2022-00099, címe Eszközbeszerzés a Fe-Ge 2006. Kft-nél. A támogatás összege 9,95 millió forint.

A fejlesztendő tevékenység az építőipari kivitelezési tevékenységhez kapcsolódó eszközbeszerzés, konkrétan MEVA zsalurenszer beszerzése: Födémzsalu rendszer, típusa: MevaFlex, VTSZ száma: 730840. A termék forgalmazója a MEVA Zsalurendszerek Zrt.

Mevaflex födémzsalu bármilyen alaprajzhoz és bármilyen belmagassághoz rugalmasan alkalmazható. A rendszer rugalmasságát az állítható méretű támaszok, a különböző hosszúságú tartók végtelen számú variálhatósága biztosítja. Kimondottan hosszú élettartama miatt (akár 15-20 év) a rendszer felhasználójának nem kell bővíteni a készleteit az elhasználódott eszközök miatt.

Gazdaságos és jól bevált

2023.03.23.

Megvalósult az Eszközbeszerzés a Fe-Ge 2006. Kft-nél című projekt a GINOP_PLUSZ-1.2.2-22 -
Magyar Falu Vállalkozás-újraindítási Program nyertes pályázat keretein belül

FE-GE 2006. Építőipari és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság vissza nem térítendő támogatást nyert a GINOP_PLUSZ-1.2.2-2 -Magyar Falu Vállalkozás-újraindítási Program pályázat keretein belül eszközbeszerzési projektje megvalósításához. A pályázat olyan mikró vállalkozások tervezett fejlesztéseit támogatja, amelyek 5000 főnél alacsonyabb lakosságszámmal rendelkező településeken valósítják meg projektjeiket.

A pályázat azonosító kódja GINOP_PLUSZ-1.2.2-22-2022-00099, címe Eszközbeszerzés a Fe-Ge 2006. Kft-nél.
 A támogatás összege 9,95 millió forint.

Az építőiparral foglalkozó FE-GE 2006. Építőipari és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság a pályázat keretein belül eszközbeszerzést valósított meg, MEVAFLEX födémzsalurendszert (A prjektben megvalósult eszközbeszerzés : MEVA zsalurenszer beszerzése: Födémzsalu rendszer,típusa: MevaFlex, VTSZ száma: 730840.

A termék forgalmazója a MEVA Zsalurendszerek Zrt.) vásárolt pályázati támogatásból a vállalkozás építési kapacitása növelése érdekében. A támogatás segítségével beszerzett eszközök a cég megnövekedett megrendeléseinek megvalósítását hivatottak segíteni.
A fejlesztés a cég telephelyén, a Győr-Moson-Sopron megye területén található, 1400 fő lakósságszámú Bezenye településen valósul meg. A fejlesztés a Magyar Kormány és az Európai Unió segítségével valósult meg.

Mevaflex födémzsalu bármilyen alaprajzhoz és bármilyen belmagassághoz rugalmasan alkalmazható.
A rendszer rugalmasságát az állítható méretű támaszok, a különböző hosszúságú tartók végtelen számú variálhatósága biztosítja. Kimondottan hosszú élettartama miatt (akár 15-20 év) a rendszer felhasználójának nem kell bővíteni a készleteit az elhasználódott eszközök miatt.

Gazdaságos és jól bevált MevaFlex hagyományos födémzsalu zsaluhéjjal, kereszt- és főtartóval ­födémtámaszokon vagy tartóállvány-tornyokon. A zsaluhéj szabadon ­választható: 3S zsaluhéj, alkus műanyag zsaluhéj vagy egyéb lehetőségek.

Sokoldalú és gazdaságos

A tartók és támaszok helyzete szabadon választható, ezáltal a tervezés során a födémvastagságnak megfelelően optimálisan elhelyezhetők. Ennek köszönhetően számos felhasználási lehetőség adódik a változó és különböző alaprajzok és födémvastagságok megvalósítására.Ajánlatkérés