Molnár Gergely vagyok a Fe-Ge 2006 Kft. alapítója, tulajdonosa, ügyvezetője. Tősgyökeres rajkai lakos, nős és két gyermek édesapja. 2006-ban egy barátommal közösen hoztuk létre építőipari vállalkozásunkat, rajkai székhellyel. Erre utal a név is: Fe, mint Feri és Ge, mint Gergely. Időközben társam a cégből kivált, így 2007-től egyedüli cégvezetőként irányítom az azóta is folyamatosan fejlődő vállalkozást. A kezdeti apró megbízásokat - amelyeket még magam, mint tanult kőműves teljesítettem- mára megbízás alapján családi házak generál kivitelezésére, saját finanszírozású többlakásos családi házak építésére- komplett társasházak kivitelezésére, Európai Uniós támogatás keretein belül megvalósuló pályázatok sikeres kivitelezésére bővült

A legbüszkébb arra vagyok, hogy munkavállalóimnak - az építőipar számára legnehezebb időszakjaiban is - folyamatosan tudtam munkát biztosítani és az építőipar jelenkori szárnyalását meglovagolva fejlesztésekkel , bővítésekkel igyekszem további igények kielégítésére. Ezen törekvéseknek köszönhetően a kezdeti néhány fős vállalkozás mára társasházak kivitelezését, ipari illetve sport létesítmények építését, energetikai felújításokat is meg tud valósítani. 

További és szintén fontos erény, mely a cég hatásfokát eredményezi, hogy a generál kivitelezés során alvállalkozóim szinte mind egytől egyig a tágabb értelemben vett családtagjaim, akiknek munkájuk szintén kifogástalan minőségben készül el - a megfelelő , korszerű technikák , anyagok és eljárások felhasználásával. Ennek köszönhető, hogy az elvállalt megbízások 100 %-ban a megrendelt időn belül teljesülnek, teljes mértékben a megbízásnak megfelelően. Mivel mindannyian fontosnak tartjuk, hogy a folyamatosan megújuló építőipari anyag és technológia eljárásokkal tisztában legyünk- képzéseken veszünk részt, és szaklapok tanulmányozásával frissítjük ismereteinket.

Az általunk elvégzett munkát precizitás, gyors, összehangolt és megtervezett munkavégzés jellemzi. Ezért ügyfeleim elismerik, és jó szívvel ajánlják vállalkozásomat a barátaik, ismerőseik számára. Ez a bizalmi tőke a szaktudás és felszereltség mellett cégünk legfőbb értéke.

Amennyiben új  vagy már a meglévő otthonának felújításában vagy bővítésében gondolkodik, kérjen ingyenes árajánlatot, amelyet újonnan nyílt mosonmagyaróvári irodánkban egy személyes konzultáció keretén belül átbeszélhetünk,  a lehető legjobb megoldásokat figyelembe véve.

Ajánlatkérés