Felújítás

Teljeskörű lakásfelújítás 

Jó hír azoknak, akik a 2021-es évben akár új építésében akár meglévő ingatlan felújításában gondolkoznak. Ezen évtől számos anyagi támogatást nyújt az állam, hogy minél többen újíthassák fel otthonaikat. 

Miért válassza erre a fontos feladatra az M-general Invest-et?

Vállalkozásunk 2006 óta foglalkozik családi házak, lakások felújításával, átépítésével és generálkivitelezéssel.
Munkáinkat minden esetben képzett, tapasztalt szakemberekkel végezzük. 

Közel 15 év alatt több, mint 500 házat újítottunk fel, ezt a szakmai tapasztalatot örömmel megosztjuk Önnel is. Az ajánlatkérés után a helyszíni felmérést majd megbeszélést követően tanácsadással, esetlegesen további ötletekkel tudjuk kiegészíteni a meglévő elképzeléseket. 

Igények alapján a lehetőségekhez képest a legjobb anyagokkal dolgozunk, hiszen csak úgy tudjuk garantálni a minőségi, megbízható munkavégzést.

Az elvégzendő munkálatokat a legjobb szakértelemmel, sajátunkénak tekintjük.

Miért bízná a megvalósítást fél tucat szakemberre, ha van olyan cég, aki összehangoltan a saját, jól összeszokott csapatával végig tudja vinni a magas minőséggel, határidőre a kivitelezést?!

Tudjuk, hogy a felújítási munkálatoknál kiemelten fontos a határidők betartása. Hiszen ki szeretne egy csatatérhez hasonlító házban élni hetekig és abban bízni, hogy a szakember a sok másik munkája mellett Önökhöz is odaér. 

Ne engedje, hogy felboruljon az élete és a folyamatos késések miatt még kiadásai is növekedjenek! 

Bízza a teljes folyamatot megbízható, gyors kivitelezőkre! 

Kérjen ingyenes árajánlatot most!


Ajánlatkérés